Provod.me - Vodič do dobrog provoda

Razno


Neptun
 

Neptun

Cetinjski put bb. Delta City

Podgorica

020 410 924

Neptun je robna kuća tehnike koja u svojoj ponudi ima preko 5.000 različitih tehničkih uređaja najpoznatijih svjetskih i domaćih brendova. Na površini od 860 m2 se susreću novi i najnoviji modeli iz svih grupa tehnike: peći, frižideri, šporeti, sudo i veš mašine, ugradna tehnika i aspiratori, bojleri, klime i mali kućni aparati, televizori, plazme i LCD, DVD- video i auto- audio oprema, telefoni i fax aparati, foto aparati i kamere, diskmeni i MP3/MP4 plejeri, filmovi i igrice, IT oprema, kablovi, baterije i sijalice. Opremljenost NEPTUN-a može da zadovolji potrebe i ukus čak i najizbirljivijih kupaca jer u svojoj ponudi NEPTUN ima proizvode  preko 400 poznatih proizvođača od kojih izdvajamo: AEG, Aiwa, AKAI, Apple, Ariston, ASF, Beko,  Bosch, Braun, Candy, Canon, Daewoo, DeLonghi, Duracell, Electrolux, EPSON, Fuego, Gorenje, Hyundai, Indesit, JVC, Kenwood, Končar, Krups, LG, Logitech, Maxell, Microsoft,  Midea, Nikon, Nintendo, Olympus, Panasonic, Paolo, Philips, Philips Lighting, Pioneer, Rowenta, Samsung, Sharp, Siemens Fujitsu, Sony, Tefal, TDK, Toshiba, Whirlpool, Yamaha, Zanussi ...

NEPTUN razvija potpuno nov koncept kupovine a pored maloprodajnih objekata u Podgorici i Igalu ima prodajne objekte na teritoriji Republike Srbije, Kosova, Makedonije i Albanije.

Implementirajući evropske trendove i evropski način kupovine, NEPTUN electronics se trudi da potrošačima omogući kupovinu na visokom nivou a po sjajnim cijenama, baš kao što to čine i potrošači u zemljama sa visokim standardom.

 

Dešavanja za ovo mjesto

Foto galerije

Dešavanja


Sjutra

  • Nema dešavanja za sjutra

Copyright © 2015. Provod.me | Represent Communications Podgorica